Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

Γνωστοί καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στην "Συναυλία κατά της φτώχειας" της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Δευτέρα 4/12, 18:30, Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς



Με κοινό στόχο την αντιμετώπιση της φτώχειας η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς με την υποστήριξη του Ραδιοφωνικού Σταθμού ALPHA 98.9 πραγματοποιεί μεγάλη μουσική εκδήλωση «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Το πρώτο λιμάνι της χώρας θα φιλοξενήσει την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:30, γνωστούς καλλιτέχνες οι οποίοι θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς και θα ενώσουν τις φωνές τους για ένα και μόνο σκοπό: την ανακούφιση χιλιάδων συνανθρώπων μας οι οποίοι προσπαθούν με αξιοπρέπεια να επιβιώσουν κάτω από τις οικονομικές συνθήκες που αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της εξαθλίωσης.
Γεράσιμος Ανδρεάτος, Λένα Αλκαίου, Όλγα Βενέτη, Βασιλική Καρακώστα,
Κώστας Καραφώτης, Στέλλα Κονιτοπούλου, Παναγιώτης Λάλεζας
και Κώστας Τριανταφυλλίδης
σε μια συμβολική κίνηση με ανθρώπινα χαρακτηριστικά
και ταυτόχρονα μια ουσιαστική κίνηση με συγκεκριμένο σκοπό

Αντικρίζουμε κατάματα τη σκληρή πραγματικότητα και παίρνουμε την πρωτοβουλία. Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας, υποστηρίζουμε την προσπάθεια των εκατοντάδων εθελοντών οι οποίοι σε καθημερινή βάση  προσφέρουν τον ίδιο τους τον εαυτό προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και των αναγκών χιλιάδων συνανθρώπων μέσα από τις υποδομές της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Καθημερινά προσφέρονται περίπου 7.000 μερίδες φαγητού  από τα συσσίτια της τοπικής μας Εκκλησίας αδιακρίτως χαρακτηριστικών, φυλής, θρησκείας, εθνότητας κλπ.
Το πρώτο λιμάνι της χώρας που γίνεται καθημερινά σημείο υποδοχής, φιλοξενίας, σίτισης και φροντίδας μικρών παιδιών, γερόντων, ανέργων, μεταναστών, προσφύγων, απολυμένων, περιθωριακών και κάθε άλλου υπό δοκιμασία συνανθρώπου μας, στέλνει ένα μεγάλο μήνυμα την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 από το ιστορικό και εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, προς κάθε γωνία του πλανήτη, προς κάθε ευαισθητοποιημένο άνθρωπο, προς κάθε κατεύθυνση.
Ενισχύουμε το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, ενισχύουμε την προσπάθεια και το δικαίωμα των συνανθρώπων μας, που η οικονομική κρίση τους στέρησε ακόμη και τα απαραίτητα αγαθά στην ελπίδα και χαρίζουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία!
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ …ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: