ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
              Με Μεγαλοπρέπεια και με Βυζαντινό Πανηγυρικό τρόπο εγινε σήμερα η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην μνήμη της Αγίας Μαρίνας!
              Τόν Μητροπολίτη Νέας Ιωνία Φιλαδελφείας τον Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ που χοροστάτησε βοήθησαν ο Πρωτοσύγγελος ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης ο π. Επιφάνιος Αρβανίτης και δεκαδες ιερείς σχεδόν απ'ολες τίς Εκκλησίες της Μητρόπολης.
              Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν εκατοντάδες πιστοί που γέμισαν μέσα κι'εξω  τόν Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας, εδω στην Νέα Φιλαδέλφεια!
              Εφθασαν εδω οι εκατοντάδες πιστοί για να προσκυνήσουν το τμήμα του Ιερού Λειψάνου που υπάρχει και φυλάσσεται στόν ΙΝ, να ζητήσουν την βοήθεια της Αγίας και να πάρουν την ευχη απο τόν Σεβασμιότατο κ. Γαβριήλ.
              Μιλώντας ο Μητροπολίτης κ. Γαβριηλ αναφέρθηκε στον θαυμαστό βίο της Αγίας Μαρίνας η οποία, παρα τα μαρτύρια της ευχαριστησε τόν Θεό και Κυριο Μας καί δίκαια έλαβε το αιώνιο στεφάνι της άφθαρτης δόξας.
              Χρονια πολλά σε ολους.
              Δέσποτα Γαβριήλ ετη πολλά
Γιώργος Κοντονής Γιώργος Κοντονής, Λέμυ Γ.Κοντονή

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: