ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ

Κόρινθος τού ανταποκριτού μας
                Με Θρησκευτική ευλάβεια τιμήθηκε στην πόλη μας η μνήμη τιυ Αποστόλου Παύλου, που είναι  και ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας.
                Οι εκδηλώσεις για τόν Απόστολο Παύλο έγιναν με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πασης Ελλάδος του Μακαριοτάτου κ. Ιερωνύμου.
                Ηταν πολλά μέλη της Ιεράς Συνόδου, που συνόδευαν τόν Μακαριότατο.
                Για την Κόρινθο, ο εορτασμός του Πολιούχου Αποστόλου Παύλου είναι κάτι το ξεχωριστό!
                Και γι'αυτό κάθε χρόνο λαμβάνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις ιδιαίτερο χαρακτήρα.
                Στην αντιφώνηση του ο ΠτΔ κ. Παυλόπουλος αναφερθηκε στη μεγάλη σπουδαιότητα γιά ολόκληρη την ανθρωπότητα, των τριών πυλώνων, Αρχαίας Ελλάδος, Πολιτισμού, Αρχαίας Ρώμης, των θεσμών και της Χριστιανικής Διδασκαλίας.
              "Ο Απόστολος Παύλος κατέστη Απόστολος των Εθνών, ακριβώς γιατί κατάφερε μέσα απο την διδασκαλία του και ένωσε την Εβραϊκή Ανατολή με την Ελληνική Δύση", τόνισε χαρακτηριστικά ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Κόρινθος του ανταποκριτή μας.
Εορτή Αποστόλου Παύλου
               ***Τίς πολλές φωτογραφίες που το ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ δημοσιεύει, τίς πήρε απο την σελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος και ειναι του καλού φίλου μου Χρήστου Μπόνη.Γιώργος Κοντονής, Λέμυ Γ.Κοντονή

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Δεν υπάρχουν σχόλια: