Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

«Εκπληκτικό και μοναδικό» γεγονός χαρακτήρισε την έλευση του Ι. Σκηνώματος της Αγίας Ελένης ο Κροάτης Πρέσβης

Τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κροατίας στην Ελλάδα Δρ. Ivan Velimir Starcevic δέχθηκε στο γραφείο του, ο Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η συνάντηση η οποία διεξήχθη σε θερμό και φιλικό κλίμα, έγινε ύστερα από αίτημα του ίδιου του κ. Πρέσβη ο οποίος ζήτησε να ενημερωθεί για το ιστορικής σημασίας γεγονός της ελεύσεως του ιερού σκηνώματος της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης στην Αθήνα τον ερχόμενο Μάϊο.
Ο κ. Starcevic που άκουσε με προσοχή την ενημέρωση που του έγινε από τον Θεοφιλέστατο, χαρακτήρισε «εκπληκτικό και μοναδικό» το γεγονός της ελεύσεως του Τιμίου Σταυρού του Κυρίου το οποίο είναι «όπλο των χριστιανών» αλλά και του σκηνώματος της Αγίας Ισαποστόλου Ελένης η οποία είναι Αγία «για όλο τον χριστιανικό κόσμο» όπως χαρακτηριστικά είπε.
Ο Γενικός Διευθυντής Της Αποστολικής Διακονίας ενημέρωσε τον ξένο αξιωματούχο για όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων του Οργανισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Πρέσβη να επικοινωνήσει με διάφορα στελέχη της Αποστολικής Διακονίας από διαφορετικούς τομείς.
Αναχωρώντας ο Κροάτης Πρέσβης τόνισε πως θα ενημερώσει την Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό της χώρας του για το γεγονός οι οποίοι ήδη έχουν προσκληθεί.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: