Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑΡΙΣΣΑ ΣΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
Φωτογραφίες Χρήστος Αμπατζόγλου
                  Απο χθές Σάββατο (17 Μαρτίου 2017) η Μητέρα Μας Παναγία Βηματάρισσα ειναι στο Θρόνο Της εδώ στήν Μητρόπολη της Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας στόν Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων, όπου εκατοντάδες πιστοί που γέμισαν μέσα κι'εξω τον ΙΝ, παρακολούθησαν την Δοξολογία και τούς Τρίτους Χαιρετισμούς στην Θεοτόκο.
                      Βλέπετε φωτογραφίες απο την άφιξη της Θαυματουργής Εικόνας της Μητέρας Μας Παναγίας Βηματάρισσας στην Νέα Ιωνία, την οποία έφερε απο τό Περιβολή της Παναγίας στό Αγιο Όρος, απο την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, ο Καθηγούμενος Γέροντας Εφραίμ.
                  Τόν Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη τόν Γέροντα Εφραίμ ευχαρίστησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ ο οποιος ζήτησε απο τόν Γέροντα να μιλήσει και να παρακαλέσει την Μητέρα Μας Παναγία να βοηθήσει την Πατρίδα μας τούτες τίς δύσκολες ώρες που περνάμε.
                  Στόν Σεβασμιοτατο απάντησε ο Γέροντας Εφραίμ τονίζοντας πως η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Βηματάρισσας βρίσκεται στη καλύτερη Μητρόπολη την Προσφυγούπολη Νέα Ιωνία και Νέα Φιλαδέλφεια, πλέκοντας και το εγκώμιο για το έργο που εχει κάνει ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ.
                  Μετά την Δοξολογία ο Γέροντας Εφραίμ διάβασε Αγιορείτικα το ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΤΕ και ο κόσμος παρακολούθησε με κατάνυξη κι ευλάβεια τούς Τρίτους Χαιρετισμούς στην Θεοτόκο.
Γιώργος Κοντονής 















Δεν υπάρχουν σχόλια: