Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΜΑΞΙΜΟ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΛΙΛΑ!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
             Ο κ. Λιλά, διεθνής Αλβανός ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, εκτός απο το σήμα της Μεγάλης Αλβανίας που εκανε (ντροπή) δήλωσε πρόσφατα οτι "καθε μηνα ερχεται στην προπόνηση ο παπάς και μας κάνει Αγιασμο κι'εγω κρύβομαι πισω απο αλλους ποδοσφαιριστές για να μην πέσει πανω μου μια σταγόνα νερού"!!!
             Ειπε ο Αντι Λιλά υπερηφανευόμενος (μπραβο ρεεε ψευτόμαγκα!) προσθέτοντας πως οταν ηρθε η σειρά του να φιλήσει το χέρι τού παπά, "το άρπαξα και το έσφιξα"!!!
               Πρίν απο λιγες ωρες ο Αλβανος ποδοσφαιστής εμφανώς μετανιωμένος περασε το κατώφλι της Ιεράς Μητρόπολης και εγινε δεκτός απο τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων τόν Σεβασμιοτατο κ. Μάξιμο.
               Ο Λιλά απο την πλευρά του δήλωσε πως "ζητησα να συναντηθώ με μια μεγάλη προσωπικότητα για να εκφράσω την συγγνώμη μου..."
                Εκείνο που εχει σημασία ειναι πως ο Αντί Λιλά ειναι υπότροπος!
                Κι'αυτό σημαίνει, πως μπορεί- ενδέχεται  να το ξανακάνει...
                Μακάρι να πέσουν όλοι όσοι πιστεύουν πως ο παίκτης αυτός ΔΕΝ αλλάζει εύκολα χαρακτήρα και πως σε μια ανάλογη στιγμή θα το ξανακάνει!!!
                Βέβαια ο Μητροπολίτης ο Σεβασμιοτατος κ. Μάξιμος τόν συγχώρεσε, τονίζοντας του πως  "...ειναι καλό να εφράζουμε την μετάνοιας μας και την συγγνώμη μας. Με χαροποίησε που ομολόγησες το λάθος σου. Ειμαστε γείτονες με τούς Αλβανούς  κιεχουμε μακραίωνη κοινή πορεία..."
                Ας ελπίσουμε πως ο Λιλά δέν θα το ξανακάνει...
Γιώργος Κοντονής 
                 Διαβάστε τωρα τι δήλωσε ο Σεβασμιοτατος κ. Μαξιμος.

                Αμεσως μετα πήρε τόν λόγο ο Λιλά και στη συνέχεια ο Νομικός Σύμβουλος του ΠΑΣ Γιάννινα.

1 σχόλιο:

george είπε...

Θα πω κάτι που γνωρίζω πολύ καλά , Αλβανός και άνθρωπος δεν γινετε , η Αλβανός θα είσαι η άνθρωπος , θα δείτε σε λίγο καιρό τι θα ξανακάνει