Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ"!

Γράφει ο Γιώργος Κοντονής 
              Με παρούσα την Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία τής Χώρας μας, παραδόθηκε στον Ελληνικο λαο, το πανάκριβο Ιδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ"!
              Ειναι γεγονός οτι το Ιδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ", εχει εντυπωσιάσει τούς πάντες και τα πάντα!
              Το Ιδρυμα παρέδωσε στόν πρωθυπουργο Αλέξη Τσίπρας, ο εκπρόσωπος της οικογένειας Νιάρχου, ο Ανδρέας Δρακόπουλος.
              Τήν παραλαβή-μεταβίβαση υπέγραψε εκ μερούς της κυβερνησης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος καί απο την πλευρά του Ιδρύματος, η οικονομική διευθύντρια του, Χριστίνα Λαμπροπούλου...
                Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόποιυλος μιλώντας τόνισε πως "πρόκειται για την μεγαλύτερη δωρεά των τελευταίων χρόνων"!
                Τό Κέντρο Πολιτισμού-Ιδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ", πρέπει το Κρατος να διαφυλάξει "ως κορη οφθαλμού", για το σημερα και το αύριο τούτης της Χώρας!
                Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας που μίλησε στη συνεχεια υπογράμμισε οτι  "η Ελληνική πολιτεία πρέπει να κρατησει και να πολλαπλασιάσει την αίγλη αυτου του δημόσιου χώρου πολιτισμού"!
              Η τελετή παραδόσης εγινε παρόντων του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλαδος του Μακαριοτάτου κ. Ιερωνύμου, του Πρωθυπουργού Αλεξη Τσίπρα του Αρχηγου της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης και προέδρου της Νέας Δημοκρστίας Κυριάκου Μητσοτακη, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποιος αν θυμάμαι καλά ειχε θεμελιώσει το Ιδρυμα "Σταύρος Νιάρχος"! Και πολλών άλλων επισήμων...
              Προσωπικά θέλω να πω, ενα μεγάλο Μ Π Ρ Α Β Ο  στην Οικογένεια Νιάρχου που σε μια εποχη, που ΟΥΔΕΙΣ βάζει το χέρι στήν τσέπη, έφτιαξε με δικά της χρηματα κάπου 600 εκατομμύρια ευρω (ετσι λενε) το Κέντρο Πολιτισμού-Ιδρυμα "ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ" και το οποιο παρέδωσε στόν Ελληνικό λαο.
              Για να διατηρηθεί το Ιδρυμα αυτό στο ύψος, στην ομορφιά και στην λειτουργικότητα του, πρέπει η Κυβερνηση να διαθέσει και χρήματα και προσωπικό, ωστε να αποφύγουμε αυτο που εγινε με τα Ολυμπιακά Ακίνητα που εχουν ηδη γίνει ερείπια!
              Τι δέν κατάλαβες πάλι ρεεε Αλεξη; Ε;
Γιώργος Κοντονής 



Δεν υπάρχουν σχόλια: