Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ!..

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής 
           Οπως έγινε γνωστό απο τόν ερχόμενο Σεπτέμβριο, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης  Ελλάδος, θα στηρίζει περισσότερους απο 6.500 μαθητές, αλλά και τίς οικογένειες τους! Αυτό έγινε γνωστό, μετά την συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος του Μακαριοτάτου κ. Ιερωνύμου με τόν υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη!
           Ο Μακαριοτατος επισκέφθηκε τον κ. Φίλη και ύστερα απο συζήτηση υπέγραψαν..."ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"! Με το μνημόνιο αυτό, η φιλανθρωπική Εταιρεία της Αρχιεπισκοπής ΑΠΟΣΤΟΛΗ θα συνεχίζει να επιτελεί τό Κοινωνικό της έργο.
               "Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ στηρίζει τούς μαθητές..."!
               Αυτός ειναι ο τίτλος του Προγράμματος με τό οποίο η Αρχιεπισκοπή θα προσφέρει στήριξη στίς οικογένειες των μαθητών, που έχουν προβλήματα σίτισης, με τόν κατάλληλο τροπο ώστε να εξασφαλιστεί η ανωνυμία τους και η αξιοπρέπεια τους!

                Ο Μακαριοτατος τόνισε πως "η συνάντηση με τόν υπουργό παιδείας Θρησκευμάτων και έρευνας, ειχε έναν και μοναδικό σκοπό. Να ανανεώσουμε το πρόγραμμα που έχουμε με τό υπουργείο, για τα παιδιά που δυσκολεύονται στο σχολείο..." Καί ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος αφού ανέπτυξε με λεπτομέρειες τό πρόγραμμα υπογράμμισε.
                "Βρήκαμε έναν τρόπο για να υλοποιήσει η Εκκλησία τό πρόγραμμά της με τήν ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο βοηθήσαμε 3.500 οικογένειες. Σήμερα έχουν γίνει 4.500 και απο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα γίνουν 6.500. Με την σκέψη οι 1.500 μαθητές  να ειναι απο τη Θεσσαλονίκη"...
                Απο τήν πλευρά του ο υπουργός Παιδείας ευχαρίστησε τόν Μακαριότατο για την πρωτοβουλία του αυτή, τονίζοντας "πως τό μήνυμα ειναι η κοινωνική προσφορά..."!
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: