Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΙΔΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ..."ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ"!

Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
           Όσο πλησιάζουν οι ημέρες για την διεξαγωγή της Μεγάλης Συνόδου, τόσο τα πράγματα γίνονται καί πιο δύσκολα για μερικούς, οπως λένε οι πληροφορίες...
           Ετσι πολλά λέγονται ή γράφονται κι'ακόμα περισσότερα ακούγονται για την Πανορθοδοξη Μεγάλη Σύνοδο, που θα γίνει στήν Κρήτη!
           Υπάρχουν διαφωνίες;
           Μα και βέβαια...
           Γι'αυτο κα προς αποκατάσταση των οποίων παρεξηγήσεων που υπήρχαν, αλλά και υπάρχουν, τόν ρόλο του..."Πυροσβέστη", ανέλαβαν δύο Μητροπολίτες. Ο Άγιος Μεσσηνίας Χρυσόστομος (δεξιά) και ο Άγιος Δημητριάδος Ιγνάτιος (αριστερά) που με κέφι και όρεξη ανέλαβαν αυτόν τόν ρόλο!
              Μάλιστα ο κ. Χρυσόστομος εξήγησε και εξηγεί με κάθε λεπτομέρεια τις προετοιμασίες που έχουν γίνει για την Μεγάλη Σύνοδο, κάτι που οπως έμαθα (ο τρόπος δηλαδή που περνάει το θέμα...) ικανοποίησε την Ιεραρχία!
              Απο την πλευρά του ο κ. Ιγνάτιος, έδωσε απαντήσεις σε ολες τις όποιες απορίες ειχαν και που τέθηκαν απο κάποιους Ιεράρχες.
              Οπως είπαν "εξήγησε πως οτι εχει προηγηθεί βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με τίς αλλες Ορθόδοξες Εκκλησίες...".
              Τωρα.
              Οι αντιδράσεις που υπήρχαν απο τούς Μητροπολίτες Κυθήρων και Καλαβρύτων αντιμετωπίστηκαν με ειλικρίνεια και συγκατάβαση απο την Ιερά Σύνοδο...
              Γιά να δούμε τελικά τι θα γίνει...
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: