Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ...

             Ο κόσμος οι πιστοί είχαν απο νωρίς γεμίσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά, για να μετάσχουν στην εκδήλωση που έγινε με πρωτοβουλία του πνευματικου μας πατερα του Αρχιμανδριτη π. Τιμοθεου Ηλιακη.
             Είναι γεγονός ότι οι Ενοριτες του Αγίου Κοσμά ανταποκριθηκαν στο κάλεσμα για να  συγκεντρωθουν χρήματα προκειμένου να τελειώσουν τα έργα του ΙΝ.
             Ο Σεβασμιοτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας κ. Γαβριήλ μίλησε στους πιστούς λέγοντας πως  "...πρέπει να λέμε την αλήθεια. Κι'εγω σήμερα σας ενημερώνω προκειμένου να είσαστε ενημερωμένοι γιατί ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να γίνει μετά τις 7 Μαρτίου  (αυτή την ημέρα συνεδριάζουν οι ηγέτες της Ενωμένης Ευρώπης) στην Ευρώπη..."!
               Τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ, τον Πρωτοσυγγελο π. Επιφανιο Αρβανίτη, τους επίσημους και τους πιστούς καλωσόρισε ο π. Τιμοθεος Ηλιακης, τονίζοντας ιδιαίτερα πολύ την σημασία αυτής της εκδήλωσης.
                Στο τέλος της εκδήλωσης ο π. Επιφάνιος Αρβανίτης παρακάλεσε τον Μητροπολίτη μας να εγκαινιάσει τον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά,σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
               Και θα πρέπει να πω στο σημείο αυτό πως ΙΝ στην μνήμη του Αγίου Μηνά στήν Αθήνα και την γύρω περιοχή δεν υπάρχει άλλος εκτος από τον δικό μας που βρίσκεται στο ισόγειο του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά, εδω στην Νεα Φιλαδελφεια.
               Όλα ήταν τέλεια.
               Και γι 'αυτό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις κυρίες που ειχαν αναλάβει την διοργάνωση της εκδήλωσης.
               Καθώς και στον π. Τιμοθεο Ηλιακη που είχε την ευθύνη, όπως και στους δύο συνεργάτες του. Τον γνωστό Αγιογράφο τον Αρχιμανδριτη π. Τιμοθεο Παναγιωτακοπουλο και τον Πρωτοπρεσβυτερο π. Αθανάσιο Καρυαμη.
                Μπράβο σας.
                Χρόνια πολλά και του χρόνου.
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: