Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΕ

Ανταπόκριση απο τις Βρυξέλλες 
             
            Με ιδιαιτερη χαρά η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η καλη μου φίλη Ελίζα Βοζενμπεργκ, υποδέχθηκε χθές στην Ευρωβουλή τούς καλεσμένους της. 
            Τόν Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου και Χαλκηδόνας τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ και τούς συνεργάτες του. Τούς Ιερείς απο τήν Επαρχία του.



               Μάλιστα η Ελίζα Βοζενμπεργκ στόν προσωπικό της λογαριασμό εγραψε.
               "Μεγάλη μου τιμή να υποδέχομαι σήμερα στό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τήν Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας υπό τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γαβριήλ"
                 Με την ευκαιρία θα πρέπει να πω, πως το εργο που κάνει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η Ευρωβουλευτής της ΝΔ η Ελίζα Βοζενμπεργκ, ειναι σπουδαίο. Ειναι αξιόλογο. Παραδεκτό απο ολους.
               Και ειναι κάτι που το ομολογούν ΟΛΟΙ.

    
                Αξίζουν συγχαρητήρια πολλά, για την πρωτοβουλία που ειχε η κ. Βοζενμπεργκ να καλέσει την Ιερά Μητρόπολη Νεας Ιωνίας Φιλαδελφείας και να την φιλοξενήσει - ξεναγήσει εδω στίς Βρυξέλλες, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
                Ακομα λέμε μπράβο και στόν Μητροπολίτη τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ που εδωσε την ευκαιρια σε πολλούς Ιερείς της Επαρχίας του να δουν απο κοντά και να μάθουν πως λειτουργεί το Ευρωκοινοβουλιο. Τον ρόλο και τόν σκοπό του.
                Σεβασμιοτατε Γαβριήλ ΑΞΙΟΣ
Ο Ανταποκριτής μας στίς Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: