Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΤΑΤΟΣ κ. ΓΑΒΡΙΗΛ, ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΟΠΩΣ, ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΣΚΕΤ...


        Οταν ο πρόεδρος του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας ο κ. Σίλας εκανε δώρο μια μπάλα του μπασκετ, στόν Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας τον Σεβασμιοτατο κ. Γαβριήλ που λιγο πρίν ειχε ευλογήσει και κόψει την Βασιλειόπιττα (Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016) το κατάμεστο γηπεδο του Ιωνικού "σείστηκε" απο τα παρατεταμένα χειροκροτήματα!


             Μόλις ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβρήλ πήρε απο τον Απόστολο Κόντο, την μπάλα στα χέρια του έδειξε πρός ολους την μεγάλη χαρά του.


             Στην γεμάτη νοήματα ομιλία του ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ προέτρεψε τούς γονείς να φέρουν τά παιδιά τους στα γήπεδα, όπου ο νους και η σκέψη γίνεται πιο γρήγορα. Εξήγησε μάλιστα οτι το γήπεδο του μπάσκετ ειναι μικρότερο απο ενα ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλα αυτο κάνει τούς μπασκετμπολίστες να σκέφτονται και να παίρνουν αποφάσεις πιο γρήγορα.

      
              Και αμέσως αποκάλυψε πως και ο ιδιος ηταν αθλητής. 
              Υπήρξε παίκτης του μπάσκετ (και απ'οτι θυμάμαι ηταν εκπληκτικός μπασκετμπολίστας ο Σεβασμιοτατος) ξεκινώντας τη καριερα του απο τήν ομάδα τού Μοσχάτου και μετά έπαιξε στολή ΠΟΡΦΥΡΑ του Πειραια.
              Οι εκατοντάδες καλεσμένοι που είχαν γεμίσει τίς κερκίδες του κλειστού γηπέδου του  ιστορικού Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, μόλις ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, εκανε αυτήν τήν αποκάλυψη, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
              Σεβασμιότατε ΕΤΗ πολλά
              Α Ξ Ι Ο Σ
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: