Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Η ΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ



         Οπως κάθε χρόνο ετσι κι'εφετος ο δραστήριος Σύλλογος Πελοποννησίων Νεας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, κόβει την Βασιλειοπιττα του, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Ανδρέας Παπανδρέου"
          Εδω λοιπόν οι Πελοποννήσιοι της περιοχής θα καλωσορίσουν το 2016 και θα μοιράσουν ευχές για ενα καλο χρόνο γεματο υγεία πανω απο ολα!
           Θα πρέπει να πω, πως ο Σύλλογος των Πελοποννησίων Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ εχει γράψει μια μεγάλη και πλούσια ιστορία. Και αυτό ειναι κάτι που το παραδέχονται ΟΛΟΙ...


    
         Εφετος την Βασιλειόπιττα του Συλλόγου, θα ευλογήσει και θα κόψει ο Μητροπολιτης Νέας Ιωνίας Φιλαδέλφειας, ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, ο οποιος με χαρα δέχθηκε την πρόταση, που του απηύθυνε το προεδρείο του Συλλόγου Πελοποννησίων της Περιοχής.
         Ο Σεβασμιότατος θα απευθύνει πατρικούς λόγους στούς καλεσμένους και θα συνομιλήσει μαζύ τους.

    
         Η εκδήλωση την οποία ετοίμασε με "μαεστρία" ο επι σειράν ετών πρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Μπόβος (στην φωτογραφία τόν βλεπετε αναμεσα στούς Αρχιμανδρίτες π. Τιμοθεο Ηλιάκη και π. Τιμοθεο Παναγιωτακόπουλο του ιερού Ναου του Αγίου Κοσμά), θα γινει αυριο Κυριακη (24 Ιανουαρίου 2016) στο Πολιτιστικό Κεντρο (ΠΠΙΕΔ) Ανδρεας Παπανδρέου στίς 11.00 το πρωι, εδω στην Νέα Φιλαδέλφεια...


     
           Προβλέπεται, οπως γίνεται κάθε φορά βέβαια, οτι η αιθουσα θα γεμισει ασφυκτικά, οχι μονο απο τούς Πελοποννησίους, αλλα και απο τούς καλεσμένους τους.
           Χρονια πολλά και καλη χρονιά
Γιώργος Κοντονής 



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,,,,,,, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,,,,,,,,,,,,,,,