Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

"...ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"!!!



         "Η Εκκλησία δέν ειναι Χωροφύλακας..."!
          Τόνισε αρχίζοντας την ομιλία του στήν κοπή της Βασιλειόπιττας της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ο Μακαριοτατος κ. Ιερωνυμος και συνέχισε.
        "Η Εκκλησία κάνει εργο και θέλει την συμπαράσταση ολων..."!
        Κι'ετσι ειναι.
        Ολοι μπορούμε να βοηθήσουμε τό εργο της Εκκλησίας μας, αρκει ολοι να το επιθυμουμε...

           Και ο Μακαριοτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος στην ομιλία του αναφέρθηκε στίς δυσκολίες αυτής της εποχής και υποστηριξε μεταξυ άλλων οτι, 
         "Σήμερα η εποχή μας ειναι δύσκολη. Δέν θελω να κάνω κάποια επίθεση, απλώς σημειώνω τα πραγματικά γεγονότα. Σε μια εποχή που γίνεται μεγάλη πρόταση να καταργηθεί η προσευχή στα Σχολεία! Που κάποιοι ισχυρίζονται δέν πρέπει να λεγόμαστε Ελληνες, αλλα κάτοικοι της Ελλαδος!"!!!
             Για φαντάσου...


            Και ο Μακαριοτατος φανερά στεναχωρημένος, για να μην πω οργισμενος συνέχισε.
            "...Οι γονείς πρέπει να προβληματίζονται, ολα αυτά ειναι ανησυχητικά φαινόμενα. Εκείνοι που χαράσσουν αυτές τίς γραμμές πρέπει να επανεξετάσουν τα πραγματα..."! 
             Τονισε χαρακτηριστικά ο Μακαριοτατος.
   
          Τήν εκδήλωση προλόγισε ο Γενικός Διευθυντής της Βιβλιοθήκης και του Κέντρου Παιδείας, Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Αρχιεπισκοπής, ο κ. Σεβαστιανός Ανδρεάδης, ο οποιος και αναφέρθηκε στούς στόχους και τούς σκοπούς της Βιβλιοθήκης της Αρχιεπισκοπής, καθώς και στην αμέριστη βοήθεια του Μακαριοτάτου.
            Η εκδήλωση ηταν επιτυχημένη.
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: