Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2016

   
    Καλη χρονιά.
    Εδω στόν Αγιο Κοσμά πραγματοποιηθηκε σημερα η Δοξολογία για το νέο έτος, 2016!
    Χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ. Συλλειτουργός ο πρώην Μητροπολίτη, ο Σεβασμιοτατος Γερόντας  μας κ. Κωνσταντινος.


    
           Τήν Δοξολογία παρακολούθησαν ο αναπληρωτής υπουργους Εξωτερικών ο  Νικος Ξυδάκης, ο Δήμαρχος Φιλαδέφειας Χαλκηδόνας Αρης Βασιλόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος της ΝΕΟ εκ μέρους της Αντιπολίτευσης Γιώργος Αράπογλου, αλλοι επίσημοι και εκατοντάδες πιστοί

          
           Μιλώντας μετα την Δοξολογία ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, αναφέρθηκε στην σημασία των Αγίων Αυτών Ημερών και ιδιαιτερα της σημερινής ημέρας τού Αγίου Βασιλείου, τονίζοντας πως δύο ειναι τα γεγονότα τα οποια "σημάδεψαν" το έτος που περασε. "Τό Δράμα των συνανθρώπων μας που ερχονται προσφυγες εδώ και που μας θυμίζουν το δικό μας παλιό δράμα. Και το δεύτερο την δική μας δύναμη, ωστε ενωμένοι και αισιόδοξοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα...".


    
             Στή συνεχεια ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας ο Σεβασμιότατος κ. Γαβριήλ ευλόγησε την Βασιλόπιτα και την έκοψε δίνοντας σε ολους μας απο ενα κομμάτι, ευχόμενος καλή χρονιά.
               

    
           Στό τέλος  μικρά παιδιά έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στούς δυο Αρχιερείς, οι οποιοι με θαυμασμό τα παρακολούθησαν και ευλόγησαν τα μικρά παιδιά..
           Υστερα ο Σεβασμιοτατος κ. Γαβριήλ, έκατσε στο κέρασμα στο γραφειο των Ιερέων στόν Αγιο Κοσμά, οπου ηταν ο υπουργός Αναπληρωτής Εξωτερικών κ. Ξυδάκης, ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος και οι αλλοι επίσημοι.
           Ακολούθως ο Σεβασμιότατος πηγε στα Ιδρύματα της Μητροπόλεως και συνέφαγε με τούς Οικότροφους του Οικου Ευγηρίας ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ και αφού ευλόγησε κι'εκοψε την Βασιλόπιτα, συνέφαγε μαζύ τους.
           Σεβασμιοτατε ετη πολλά.
             Και τού χρόνου με υγεία.
           Καλη χρονιά σε ολους.
Γιώργος Κοντονής 
           ΣΗΜ. ΣΥΝΤ.
         Τά video με το αποκλειστικό μηνυμα για το νέο έτος 2016 τού κ. Γαβριήλ, μπορειτε να δείτε στη WEB TV KONTONIS στο http://kontonistv.blogspot.gr και στο ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ στό http://fosxristoy.blogspot.gr καθώς και την Δοξολογία που εψάλλη και την κοπή της Βασιλόπιτας
Γ Α Κ

       ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΚΟΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (Χρήστο μου πολυ σε ευχαριστώ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2016, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΙΚΟ ΞΥΔΑΚΗ...










Δεν υπάρχουν σχόλια: