ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Π Ε Ν Θ Ι Μ Α !!!          Και σήμερα οι καμπάνες των Εκκλησιών στο Αιγιο, στα Καλαβρυτα, αλλά στα χωριά της Επαρχίας της Ιεράς Μητρόπολης Αγιαλείας και Καλαβρύτων κτυπούν π έ ν θ ι μ α !!!
          Ξεκινούν στίς 12.00 και σταματούν στίς 12.30!
          Τό γεγονος αυτό άρχισε απο χθές καί συνεχίζεται σήμερα Τρίτη, ημέρα που πρόκειται να περάσει στην Βουλή "το σύμφωνο συμβίωσης", το οποίο ψηφίστηκε χθές απο την Επιτροπή!
    
    
             Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ο Σεβασμιότατος κ. Αμβρόσιος, αφού αντάλλαξε απόψεις με τούς ιερείς της Μητροπολης του, πήρε την απόφαση να αντιδράσει με τόν τροπο αυτόν  (κτυπούν πένθιμα οι καμπάνες!) και να αναρτηθούν πανό σε κεντρικά σημεία των πόλεων!
             Και εδώ που τα λέμε ο κ. Αμβρόσιος αντιδρά σωστά σε κάποιες προσπάθειες της Κυβέρνησης να νομιμοποιήσει "εναλλακτικές λύσεις"! Λύσεις ομως που υποσκάπτουν και υπονομεύουν τον παραδοσιακό θεσμό του γάμου και της οικογενείας. Λύσεις που ειναι αντίθετες με τό θέλημα τού Θεού. Λύσεις που αν περάσουν, θα δημιουργήσουν τεράστια ηθικά, εθνικά και κοινωνικά προβλήματα με τήν εφαρμογή τους...
             Και το ερώτημα ειναι.
             Σε περίπτωση υιοθεσίας απο τέτοια ζευγάρια, ποιος θα ειναι ο...μπαμπάς και ποιός ή ποιά ειναι η...μαμά; 
             Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει; Ε;
Γιώργος Κοντονής 

Δεν υπάρχουν σχόλια: