Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

"...Φ Α Ι Ν Ο Μ Ε Ν Ο"!


   
            "...Φαινόμενο του 2015, να παντρεύεται άνδρας τον άνδρα και γυναίκα την γυναικα"! Τονισε απο Άμβωνος ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο κ. Ανθιμος, φανερά αγανακτησμένος...
            Ο Ιερός Ναός της Παναγίας Δεξιάς, στόν οποιο χοροστάτησε ο κ. Ανθιμος ηταν ασφυκτικά γεμάτος με πιστούς! 
            Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης στό κήρυγμα του μίλησε για την σημερινή κατάσταση και παίρνοντας αφορμή απο τήν περικοπή του Αγίου Ευαγγελίου περι του Δείπνου, αναφέρθηκε στην προετοιμασία που γίνεται για τήν ενεργή συμμετοχή στήν εορτή των Χριστουγέννων.
            "Τα Χριστούγεννα χωρίς πνευματική ζωή, δέν ειναι γιορτή που εχει σχέση με τόν Θεο...", τόνισε ο Σεβασμιοτατος.

    
                Αναφέρθηκε ακόμα στό "Σύμφωνο Συμβίωσης" καί υποστήριξε πως κάτι τέτοιο δέν μπορεί να μείνει ασχολίαστο απο τήν Εκκλησία... Κι'εχει ο κ. Ανθιμος απόλυτα δίκιο.
                "Πότε υπήρξε τέτοιο φαινόμενο 2015 χρονια να παντρεύεται άνδρας τον άνδρα και γυναικα την γυναικα; Αλλα και να θέλουν το δικαίωμα να εχουν ξένα παιδιά, για να τα μεγαλώσουν και να τούς πουν τι; Ουτε τα ζώα, δέν εχουν τετοιες διαθέσεις... Κύριε Ελέησον!!!"! Τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ανθιμος, που ειπε πως το θέμα δέν το βλέπει πολιτικά, διότι η Εκκλησία ειναι πάνω απο Κόμματα και ευλογεί μονο τον Χριστιανικό γάμο.

    
               Ο Παναγιοτατος κ. Ανθιμος αναφέρθηκε ακόμα και στήν επιθεση που δέχεται ο Μητροπολιτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, καθώς και στο προσφυγικό, που οπως ειπε τείνει να γινει "μεγάλο πρόβλημα", τονίζοντας πως "στην Πατριδα μας δέν χωράνε αλλοι..."!
                 Τελειώνοντας τό κήρυγμα του ο Μητροπολιτης Θεσσαλονίκης ο Παναγιοτατος κ. Ανθιμος υποστήριξε πως "Η Ελλάς τόν προηγούμενο χρόνο ειχε μηδενική αύξηση του πληθυσμού. Αν λοιπόν πάμε ετσι θα χαθούμε... Η ευθύνη ειναι ΟΛΩΝ μας..."!!!
               Και ναι!
               Ναι, ολα αυτα που λέει ο κ. Ανθιμος ειναι πέρα για πέρα αληθινά. 
               Ετσι ΟΛΟΙ πρέπει να βοηθήσουμε για να μην χαθει η Ελλαδα μας, η Πατρίδα μας...
               Έτη πολλά Παναγιότατε.
Γιώργος Κοντονής

Δεν υπάρχουν σχόλια: