Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

"...ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ"!


   
            "...Το Ισλάμ κάλυψε το κενό της αθεΐας!"!
            Ειπε με ολη την δύναμη του, ο Παναγιοτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, ο κ. Ανθιμος απαντώντας σε ερώτηση συνεργάτη τού "Πρακτορείου 104,9 FM", εκφράζοντας ετσι την ανησυχία του, για το γεγονός οτι η Ευρώπη κινδυνεύει...

   
              Συγκεκριμένα ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ο κ. Ανθιμος, ο οποιος συνεχίζει να αντιδρά στήν ψήφιση και εφαρμογή τού συμφώνου συμβίωσης μεταξυ ομόφυλων ζευγαριών και στην Ελλαδα, τόνισε χαρακτηριστικά.
              "Πως ειναι δυνατόν να απαξιώνουμε την παραδοση τόσων χρόνων για το πως γίνεται ο γάμος, η οικογένεια γιατί το θέλει ο μοντερνισμός της Ευρώπης;" Ειπε-αναρωτήθηκε πολύ ενοχλημένος και συνέχισε. "Ενας μοντερνισμός που καλλιεργήθηκε πάνω στην βάση της αθεΐας. Το κενό της αθεΐας τό κάλυψε τό Ισλάμ στην Ευρώπη και αυτη την στιγμή η Ευρώπη κινδυνεύει..."!!!
                Περιττό να σας πω, πως ο Παναγιοτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης εχει απόλυτα δίκιο.
              Και δέν πιστευω να αμφιβάλει κάποιος, πάνω σ'αυτο το καυτό ζήτημα; Ετσι δέν ειναι;
Γιώργος Κοντονής
                 

1 σχόλιο:

tranton είπε...

Όταν λέγονται αιώνιες και πανανθρώπινες αλήθειες κάποιοι σιωπούν... γιατί πιθανόν να τους πουν οπισθοδρομικούς!
Αυτό το ονομάζουν δημοκρατία! Ακόμη και οι τοιούτοι έχουν τον πρώτο λόγο. Ή μήπως μόνο αυτοί και όσοι μας ήλθαν από την εσπερία δύνανται να ομιλούν; Θυμηθείτε τον αλήστου μνήμης κ. Κουτόγεωργα: Δεν δικαιούσαι να ομιλείς! Αυτό λοιπόν ήταν η Δημοκρατία της παρέας των Δημοκρατών; Χορτάσαμε πια.