Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

"ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ"!

           "Δυστυχώς σήμερα η ΕΕ, εχει καταλήξει να ειναι μία Ενωση Οικονομικών Συμφερόντων και απέχει πολύ απο τό όραμα των ιδρυτών της...!
           Τήν απάντηση αυτή έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος  Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο Μακαριοτατος κ. Ιερώνυμος, ο οποιος βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στην Γερμανία απο χθές τό πρωί, σε ερώτηση φοιτητή του Τμήματος Ορθόδοξης Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Μονάχου.

   
               Σήμερα δεύτερη ημέρα της Επίσκεψης του Προκαθήμενου της Εκκλησίας της Ελλαδος κ. Ιερώνυμου στην Γερμανία καί το πρωί πήγε και μίλησε σε ενα καταμεστο αμφιθέατρο, στό Πανεπιστήμιο του Μονάχου για τήν Ορθοδοξία, αλλα και οχι μόνο. Η ομιλία του Μακαριοτάτου έγινε στούς φοιτητές του Τμήματος Ορθόδοξης Θεολογίας. 
               Με θρησκευτική ευλαβεια οι φοιτητές παρακολούθησαν την ομιλία του Αρχιεπισκόπου, ο οποιος μεταξύ άλλων υπογράμμισε. "Θέλουμε την Ευρώπη που οραματίστηκαν οι ιδρυτές της Ενωμένης Ευρώπης. Μία Ευρώπη Αρχών. Αξιών. Και αλληλεγγύης. Και οχι μια Ενωση Οικονομικών Συμφερόντων, όπως εχει καταλήξει να ειναι σήμερα..."!

     
                Να προσθέσω πως κατα την διάρκεια (χθές) της Επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου στην Βαυαρία παρασημοφόρησε τον Δούκα Φραγκίσκο, όπως βλέπετε και στις δύο φωτογραφιες που μας έστειλε ο ανταποκριτής μας στην Γερμανία.
                Ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος θα επιστρέψει στήν Αθήνα τήν ερχόμενη Παρασκευή.
Ο ανταποκριτής


Δεν υπάρχουν σχόλια: