Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Α Π Ο Κ Α Λ Υ Ψ Η !..

                "Σήμερα, 22  Σεπτεμβρίου 2015, ειναι για μένα ημέρα αποκάλυψης, διότι οσα 
                 είπαμε με τον κ. Γλεζο ηταν μία αποκάλυψη..."
           Τόνισε στους δημοσιογράφους αμέσως μετα τη συνάντηση του με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλαδος, ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος.        

     
                 Ο αειθαλής και δάσκαλός μου στήν πολιτική και ιδιαίτερα πολύ στήν Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο Μανώλης Γλεζος επισκέφθηκε στό γραφείο του στήν Αρχιεπισκοπή, τόν Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.
              Η επίσκεψη του Μανώλη Γλέζου ειχε ως θέμα συζήτησης το καυτό ζήτημα, που δέν ειναι αλλο απο το μεταναστευτικό!..
              Τό ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για ολα! Του ειπε τα υπερ αλλά και τα κατά και οπως φαινεται οι αντιλήψεις τους συμπίπτουν...

       
                     Μετά τη συναντηση του που εγινε μέσα σε ενα ωραίο κλίμα, ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε.
                 "Μου εδωσε τη δυνατότητα ο Αρχιεπίσκοπος να του εκθέσω τίς απόψεις μου γύρω απο το τεράστιο ανθρωπιστικό θέμα καί τήν τραγωδία των προσφύγων. 
                        Τού εξέθεσα  πως πρέπει να λυθεί τό θέμα και ειναι στή δική του αρμοδιότητα, να αξιοποιήσει ολα τα στοιχεία που του παρέθεσα, γύρω απο τήν ανθρώπινη τραγωδία.
                        Ειναι μια ιστορία που θα στιγματίσει οχι μόνο την Ελλάδα ή τήν Ευρώπη, αλλα ολόκληρο τον κόσμο"!!!

     
                      Απο τήν πλευρά του ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνων καί Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, υπογράμμισε χαρούμενος για τη συνάντηση οτι, "το μεταναστευτικό ηταν το κύριο θέμα συζήτησης.  Αλλά επεκταθήκαμε και σε αλλα θεματα, λόγω της ιστορίας του κ. Γλέζου..."!

    
                         Καί ο Μακαριότατος κ. Ιερώνυμος αφου ανέπτυξε τη δράση και την ιστορία του κ. Γλέζου συνέχισε. "Δέχτηκα απο τόν κ. Γλεζο τα βιβλία του σαν δώρο και του προσέφερα ενα δικό μου. Θα επαναλάβω αυτο που έγραψα στο βιβλίο.   22. 09. 2015. Ημέρα αποκάλυψης για μένα, διότι οσα είπαμε ηταν μια αποκάλυψη..."!

    
                          Και πραγματικά αυτη η συνάντηση ηταν μια αποκάλυψη για ολους. Ηταν μια  πραγματικά ιστορική συνάντηση και την οποια δίκαια ο Μακαριότατος την χαρακτήρισε αποκάλυψη.
                             Πιστευω να συμφωνείτε μαζύ μου.
Γιώργος Κοντονής


Δεν υπάρχουν σχόλια: