Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ!

                     "Τα παιδιά ειναι οτι καλύτερο εχουμε..."!
           Τα λόγια αυτα ανήκουν στόν Μακαριοτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
               Και με αυτά καλωσόρισε τούς προσκεκλημένους (ηταν εκατοντάδες!!!), οι οποιοι παρακολούθησαν μία μοναδική βραδυά, μουσική βραδυά, που εγινε και μαλιστα με μεγαλη επιτυχία, στό ανοικτό θέατρο στα Οινοφυτα! Εκει στούς πρόποδες του λόφου, οπου και η εκκλησία των Αγίων Αναργύρων!
               Στήν ομιλία του ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος αναφέρθηκε διεξοδικά στην ανάγκη "ολοι οι μεγαλύτεροι να αναλάβουν την ευθύνη τους έναντι στη νέα γενιά. Τοσο σε θεσμικό επίπεδο, οσο και σε προσωπικό ο καθ'ενας",οπως ειπε! Και ο Μακαριοτατος στήν ομιλία του κατέληξε. "Η καλύτερη επένδυση για τη νέα γενιά ειναι η παιδεία και ο πολιτισμός"!
          Απο την πλευρά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θηβών, ο κ. Γεώργιος, στον χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τα παιδιά και ευχαρίστησε τον Μακαριοτατο "οχι μονο για την παρουσία του, αλλά και για τίς δομές παιδείας και πολιτισμού που εχει δημιουργήσει στήν τοπική εκκλησία και ιδιαιτερα στο Κέντρο Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων, οπως και στην Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β' και στο Μουσείο, που αναμένεται...".
          Στην μοναδική αυτή μουσική εκδήλωση τραγούδησε η παιδική χορωδία του Κεντρου Εκκλησιαστικής Διακονίας Οινοφύτων. 
              Πρέπει να υπογραμμίσω πως η χορωδία αυτή αποτελεί παράρτημα της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Γιώργος Κοντονής






Δεν υπάρχουν σχόλια: