Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

"...ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ"!

           Ειναι αλήθεια.
           Βρισκόμαστε σε μιά επικίνδυνη καμπή που ομολογουμένως χρειάζονται λεπτές και για τήν ακρίβεια πολυ λεπτές κινήσεις! Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο ΚΜΠ, στο http://kontonis.blogspot.gr για να καταλάβετε τι σημαίνουν ολα αυτά...
           Με αφορμή λοιπόν την σημερινή κατάσταση, μέλη της νέας Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) επισκέφτηκαν τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, με τόν οποίο ειχαν συνεργασία.
           Η Αντιπροσωπεία, επικεφαλής της οποίας ειναι ο Ιωάννης Αμανατίδης, ενημέρωσε τον Μακαριότατο,για τούς στόχους και τους σκοπούς της ΔΣΟ...
           "Επισκεφτήκαμε τον Αρχιεπισκοπο, για να ζητήσουμε την ευλογία και τις συμβουλές του, στο δύσκολο εργο που αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας η Ελληνική Αντιπροσωπεία  στην διακοινοβουλευτική συνέλευση ορθοδοξίας..."! 
               Τόνισε αμέσως μετα την συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, ο επικεφαλής κ. Αμανατίδης.
           Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος, ο οποιος αφού, οπως ειπε, ενημερώθηκε για το μέχρι τωρα αποτέλεσμα της Διακοινοβουλευτικής, υπογράμμισε.
           "Πρόκειται για ενα σημαντικό εργο, το οποιο χρειαζόμαστε αυτή την δύσκολη εποχη"!
               Στη συνέχεια ο Μακαριότατος αναφέρθηκε στο ρόλο της Διακοινοβουλευτικής, λέγοντας.
           "Ειναι πολυ ουσιαστικός και χρειάζεται αυτη η προσπάθεια, γιατι ειναι ενα μήνυμα θάρρους και αισιοδοξίας. Εχουμε καθήκον ως Ελληνες, ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ως Εκκλησία, να συμπαρασταθούμε σ'αυτη την προσπάθεια"!..
           Στην ΔΣΟ συμμετέχουν Ορθόδοξοι, κατα τό θρήσκευμα βουλευτές, που τα Κοινοβούλια τους, ειναι μέλη της Οργάνωσης, απο την Ευρώπη. Την Αυστραλία. Την Ασία. Την Αφρική. Τις ΗΠΑ. Και τον Καναδά.
           Με λίγα λογια. Το εργο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) ειναι και μεγάλο και σπουδαιο!
Γιώργος Κοντονής




Δεν υπάρχουν σχόλια: