Σελίδες

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ 91.2

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Στήριξη για το κοινωνικό έργο του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους η κρατική επιχορήγηση που εγκρίθηκε


Σημαντική ενίσχυση για το Εκκλησιαστικό  Γηροκομείου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος αποτελεί η κρατική επιχορήγηση ύψους 37.050 ευρώ, που θα λάβει, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ. Γεωργίου.
Η διοίκηση του Εκκλησιαστικού Γηροκομείου ευχαριστεί θερμά το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας που συνέβαλαν ενεργά στην έγκριση της επιχορήγησης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Γηροκομείου θα συνεχίσουν να εργάζονται με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο και θα συνεργάζονται με όλους τους φορείς προκειμένου το Ίδρυμα να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και να είναι σε θέση να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των τροφίμων γεροντισσών του.
Το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, πραγματικό κόσμημα της Πιερίας, παρέχει  στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας εξαιρετικές συνθήκες διαβίωσης, φροντίζοντας να έχουν όλες τις ανέσεις για μια ευχάριστη διαμονή σε ένα απόλυτα ασφαλές και καλαίσθητο περιβάλλον. Με τη στήριξη όλων θα συνεχίσει να είναι ασφαλές λιμάνι για κάθε κουρασμένο ταξιδευτή της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: